Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nadina mehmedović

Pokušali oteti reprezentativku BiH, njen otac se oglasio na Facebooku!?

nadima mehmedovic otmica facebook

Šokantnu informaciju objavio je njen otac, Elvin, koji je na svom Facebook profilu objasnio što se dogodilo u Šijama

Nepoznate osobe sinoć su pokušale oteti Nadinu Mehmedović, reprezentativku Bosne i Hercegovine u taekwondou.

Šokantnu informaciju objavio je njen otac, Elvin, koji je na svom Facebook profilu objasnio što se dogodilo u Šijama, manjem mjestu između Doboja i Maglaja.

– Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima. Nepoznate osobe su pokusale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović, reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekwondou.

Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli joj lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njeno iskustvo u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći, te je izbjegnut najgori scenarij.

Ovo objavljujem iz razloga da se nebi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja… Napominjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti vise detalja i da je istraga u toku.

Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, a ako je neko nešto vidio ili zna, svaka informacija će nam dobro doći – napisao je Elvid Mehmedović, otac reprezentativke BiH u taekwondou.

Slučaj je prijavljen policiji, a u toku je istraga.