Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Policajac iz Prijedora spriječio samoubistvo muškarca

04/08/2015

Policajac Milenko Vukmir iz Prijedora danas je spasio život sugrađaninu.

Nakon prijave da je na prijedorskom gradskom mostu u toku pokušaj samoubistva, policija je izašla na mjesto događaja i ispod mosta zatekla muškarca, za koje je naknadno utvrđeno da se radi o D.Đ (1954), koji je pokušavao da izvrši samoubistvo.

Policijac Vukmir je uspio da otpočne razgovor s D.Đ., a potom i da ga ubijedi da uz njegovu pomoć izađe iz vode.

D.Đ. je, nakon što ga je policijski službenik izvukao iz vode, vozilom Službe hitne pomoći Prijedor prevežen na Odjeljenje psihijatrije Opšte bolnice Prijedor, radi ukazivanja dalje medicinske pomoći.

-Današnji čin policijskog službenika Centra javne bezbjednosti Prijedor pokazuje humanost policijske profesije, želju i spremnost policijskih službenika da pomognu građanima, kada god im je njihova pomoć potrebna – saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Nezvanično, muškarac, koji je jutros zavezao uže za konstrukciju gradskog mosta i pokušavao da se objesi, je ratni vojni invalid četvrte kategorije, razočaran zbog nedavne revizije invalidnosti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.