Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Izboli ga nožem zbog upozorenja da ne uriniraju u dvorištu crkve

ubistvo crkva

Uhapšeni Marko Petković (19) i Ivan Asodi (20) u policiji su se branili da su Sašu Joksića (40) usmrtili slučajno tokom hrvanja u porti crkve iako je žrtva imala čak tri ubodne rane.

joksic

Joksić: Zadobio smrtonosne povrede

Petković i Asodi, koji su bliski prijatelji, u policiji su uporno negirali da su imali namjeru da ubiju oca dvoje maloljetne djece.

Odmah nakon ubistva Joksića i ranjavanja njegovog prijatelja Dragana Jovanovića (22), osumnjičeni su istrčali iz porte crkve Svetog proroka Ilije u Vraniću i pobjegli automobilom.

Očevici ubistva kažu da su mladići izvadili noževe i prije nego što je hrvanje počelo. A motiv ubistva Saše Joksića nije mogao biti banalniji. A time i užasniji. Naime, ovaj meštanin Vranića, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini crkve, doviknuo je Petkoviću i Asodiju da ne uriniraju u porti crkve.

Ubice, koje su čitave noći pile u šatoru pokraj crkve, isprovocirala je ova primjedba. Oni su potom krvnički nasrnuli na Joksića i Jovanovića, a epilog tuče bila je Joksićeva smrt.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Petkovića i Asodija juče je saslušao dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i određen im je pritvor. Mladići su u tužilaštvo sprovedeni po policijskoj krivičnoj prijavi za teško ubistvo.