Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Racija u noćnom klubu

Policajci upali u “Rupu”, našli telefon sa pripremljenom linijom spida (FOTO)

racija-doboj-3

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da su obavili raciju sa ciljem kontrole bezbjednosno interesantnih osoba, pronalaska opojne droge, oružja i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja

Prilikom racije u noćnom klubu “Rupa” u Doboju policija je pronašla više odbačenih paketića sa drogom, ali i nož i bokser, saznaje Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da su obavili raciju sa ciljem kontrole bezbjednosno interesantnih osoba, pronalaska opojne droge, oružja i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja.

Tokom racije u blokiranom i kontrolisanom prostoru pronađeno je više odbačenih paketića sa spidom i marihuanom, kao i odbačeno hladno oružje (nož, bokser). U magacinskom prostoru pronađen je mobilni telefon na kome se nalazila pripremljena linija od bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid – spremna za konzumaciju.

Ovom prilikom radniku ovog ugostiteljskog objekta uručen je prekršajni zbog posluživanje alkohola maloljetnim licima a jednoj osobi je izdat prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz Zakona o oružju i municiji Republike Srpske. Kod koga je pronađen i oduzet nož i sprej-suzavac.