Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istočno sarajevo

Policajci uzeli od vozača mito u iznosu od 300 maraka, predložen je pritvor

Banja Luka: Uhićeni u akciji “Kodeks” dovedeni u Tužilaštvo
07.12.2021., Banja Luka, Bosna i Hercegovina - Uhiceni u jucerasnjoj policijskoj akciji "Kodeks", u kojoj je pronadjena veca kolicina marihuane i kokaina, predani su jutros u Okruzno javno tuzilastvo Banja Luka. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Oni se sumnjiče da su to uradili 3. jula oko 21 sat na području Istočne Ilidže, primivši mito od vozača, za prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja

Republičko javno tužilaštvo predložilo je određivanje pritvora za dvojicu saobraćajnih policajaca, osumnjičenih da su od vozača primili 300 maraka mita, javljaju Nezavisne novine.

Podsjetimo, pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo prekjuče su uhapsili policajce V.R. i P.T. zbog sumnje da su primili mito.

Oni se sumnjiče da su to uradili 3. jula oko 21 sat na području Istočne Ilidže, primivši mito od vozača, za prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

“Policijski službenici su uz izvještaj predati u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva, te udaljeni sa dužnosti odnosno rješenjem načelnika PU Istočno Sarajevo suspendovani do okončanja krivičnog i disciplinskog postupka”, saopšteno je juče iz policije.