Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trebine

Policija mu oduzela BMW zbog duga od 11.407 KM

FOTO: Screenshot
Ilustracija

U ovoj upravi navode da je tek naknadnom provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno da je P.B. višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 11.407,50 КM

Prilikom jedne saobraćajne kontrole koju je policija sprovodila proteklog vikenda u Trebinju, oduzet je neregistrovan BMW i utvrđeno više prekršaja iz saobraćaja koje je počinio P.B. iz ovoga grada, a među njima mu je otkriven i ranije nagomilani dug za neplaćene kazne od 11.407 KM.

“Prilikom saobraćajne kontrole utvrđeno je da lice upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, da je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu i da navedeno vozilo nije registrovanao”, saopšteno je u Policijskoj upravi Trebinje, prenose Nezavisne.

U ovoj upravi navode da je tek naknadnom provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno da je P.B. višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 11.407,50 КM.

Protiv P.B. nadležnom sudu slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.