Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prijedor

Policija mu pronašla 55 grama “uredno spakovanog” kokaina

Приједор – дрога

Iz Policijske uprave Prijedor navode da će privremeno oduzeti predmeti biti deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru

Prijedorska policija pronašla je 55 grama kokaina kod lica čiji su inicijali A.B. iz naselja Bosanska Otoka, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Drogu su pronašli službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor, koji su u aktivnostima usmjerenim na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga u utorak, 17. decembra, oko 20.30 sati u Prijedoru kontrolisali tri lica, među kojima i A.B.

Zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom drogom, istog dana uhapšena su i lica V.S. i Z.I. iz Prijedora i nad njima je izvršena kriminalistička obrada, navodi se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Prijedor navode da će privremeno oduzeti predmeti biti deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj.