Policija se šokirala onim što je pronašla u kući ubice iz Lopara (FOTO)

pol

Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama Đ. B. (27) policija je pronašla veću količinu oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava, koji su danas prikazani na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Bijeljina.

Načelnik PU Žarko Ćosić pohvalio je saradnju sa policijom Brčko distrikta u ovom slučaju ubistva koje je rasvijetljeno u roku od 24 sata.

On je podsjetio da je policiji 17. maja prijavljeno da se 24-godišnji L. S. dva dana ranije u 22 sata udaljio od kuće u naselju Jablanica u Loparama, a da je dan kasnije uhapšen 27-godišnji Đ. B. iz istog mjesta koji je priznao ubistvo izvršeno u porodičnoj kući 15. maja i uklanjanje tijela u napušteni objekat, gdje je i pronađeno.

Podsjetimo, muškarac čije je tijelo pronađeno u Jablanici kod Lopara je Luka Stević (24) a za njegovo ubistvo osumnjičen je mještanin Đorđo Bojkić (27), kojem se na teret stavlja da je ubistvo počinio udarcem nožem.

Za Stevićem je trajala intenzivna poraga nakon što je 15. maja uveče krenuo iz porodične kuće u nepozatom pravcu, a njegov leš danas je pronađen na području Jablanice u Loparama.