Crna hronika

Policija traži pomoć građana za identifikaciju tijela muškarca pronađenog u Vrbasu

13/06/2017

Policijska uprava Banjaluka pozvala je građane da prijave ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se identifikovalo beživotno muško tijelo pronađeno u koritu rijeke Vrbas, javlja Anadolu Agency (AA).

Policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske 5. juna, u dijelu korita rijeke Vrbas u banjalučkom naselju Ada, pronašli su nepoznato beživotno muško tijelo.

“Prema fizičkim katakteristikama, muškarac je starosti između 50-55 godina, visine 180 cm, sijede kose, a na sebi ima crne cipele, plave pantalone sa braon kaišom i tanki crni džemper ispod kojeg se nalazi majica crne boje”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Na osnovu naredbe Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršena je obdukcija beživotnog tijela i utvrđeno je da se u vodi nalazio najmanje četrdeset dana, te da nema tragova koje upućuju na izvršenje krivičnog djela.

U saopštenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da građani informacije mogu prijaviti lično najbližoj policijskoj stanici, ili pozivom na besplatan broj telefona 122 ili na broj 051/337-326.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.