Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potvrdio MUP

Policiji prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva

arnela smajlovic (1)

Smajlović se iz ulice Mihaljevska udaljila pasatom, a vozilo je kasnije pronađeno ispred adrese stanovanja u ulici Nerkeza Smailagića

U Sarajevu je prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović.

Kako su naveli iz MUP-a Kantona Sarajevo, juče je u prostorije PS Novi Grad Sarajevo došao Z. K. i prijavio da se istog dana oko 13 sati, sa adrese u ul. Mihaljevska, područje opštine Novi Grad Sarajevo, u nepoznatom pravcu udaljila njegova rođaka Arnela Smajlović, kćerka Salke, rođena 02.12.1990. godine u Sarajevu, sa prijavljenom adresom stanovanja u ulici Nerkeza Smailagića, područje opštine Novi Grad Sarajevo.

Smajlović se iz ulice Mihaljevska udaljila pasatom, a vozilo je kasnije pronađeno ispred adrese stanovanja u ulici Nerkeza Smailagića.

Prilikom odlaska od kuće Arnela Smajlović je na sebi imala crnu haljinu, crni mantil i crni nikab (maramu kojom pokriva kosu), crne patike sa bijelim đonom i crnu tašnu sa kaišem boje zlata.

Karakteristike:

Visina: oko 175 cm,
Oči: tamno smeđe boje
Razvijenost: srednje tjelesne građe
Zubi: uredni
Lice: duguljasto
Kosa: duga smeđa kosa (nosi nikab)
Čelo: normalno
Lični znaci: ožiljak ispod lijevog oka

U slučaju pronalaska ili bilo kakvih informacija koje bi mogle dovesti do pronalaska tražene iz policije mole građane da se jave PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na broj telefona 122 ili najbližu policijsku stanicu.