Kriminalistička obrada

Popović pušten na slobodu, policija tvrdi da “nema direktne veze sa ubistvom Krunića”

Slavisa-Krunic-ubistvo-14

Ova osoba uhapšena je slobode juče u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka

Sreten Popović pušten je na slobodu, nakon što je kriminalističkom obradom utvrđeno da nema direktne veze sa teškim ubistvom Slaviše Krunića, rekla je načelnica Odjeljenje za odnose sa javnošću entitetskog MUP-a  Mirna Miljanović.

Ova osoba uhapšena je slobode juče u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka.

U okviru istrage ubistva Krunića do sada su uhapšeni radnik firme “Sektor sekjuriti” Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se za Benedijem Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.