Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pošao da pomogne komšijama pa preminuo na putu vozeći bicikl

policija-rs34
Foto: Ilustracija

Cvijetin S. (62) pronađen je mrtav na lokalnom putu u mjestu Glavičorak u Bijeljini gdje je živio, a pored njega i njegov bicikl kojim se često vozio po selu.

Prema saznanjima Blica da na njegovom tijelu nisu nađeni tragovi nasilja, te da se radi o zadesnoj smrti.

Oni koji ga poznaju vjeruju da je on pao sa bicikla jer mu je pozlilo tokom vožnje obzirom da je imao dijabetes.

U Policijskoj upravi Bijeljina su rekli da je u četvrtak nepoznata muška osoba prijavila da je pronađeno beživotno tijelo C. S. iz Glavičorka.

– Na lice mjesta su izašli službenici Policijske uprave Bijeljina koji preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju uzroka smrti – rekli su u policiji.

Mještani Glavičorka pričaju da je on u četvrtak krenuo da jednom od mještana u selu pomogne da izreže drva. Samo im je bilo čudno što pored njega nisu našli motornu pilu koju je nosio sa sobom kad god je išao nekom da pomaže sa drvima.

– Čula sam da se u četvrtak ujutro jednom od komšija požalio da se ne osjeća baš dobro. Vjerovatno nije imao snage da uzme svoju pilu i ponesen je sa sobom. Eto, to vam govori kako je bio dobar čovjek, htio je da pomogne i kada se nije osjećao najbolje – priča jedna od mještanki.

Od onih koji ga poznaju saznajemo da je nađen u blizini njegove kuće. Pričaju da nije odmakao previše kada mu je pozlilo i da je pao sa bicikla pored kanala. Nažalost, niko od mještana u tom momentu nije prošao tim lokalnim putem u momentu kada je nesrećnom čovjeku pozlilo.

Na zemlji ga je pronašao slučajni prolaznik koji je primijetio da on ne daje znakove života i pozvao policiju.

– Kad su nam javili da je nađen mrtav znali smo da su male šanse da ga je udarilo auto, jer nije bilo vozila tog jutra. Imao je problema sa šećerom, često i visok pritisak. Kad čovjek živi sam onda možete da pretpostavite da nije brinuo ni šta jede. Uz sve njegove zdravstvene probleme ništa ništa ga nije sprečavalo da radi, pomaže svakom kome treba. Bio je to veoma dobar čovjek – priča njegov komšija.

Cvijetin S. je, kako pričaju mještani, sahranjen jučer na mjesnom groblju. Od familije je imao rodbinu sa majčine strane.