Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posvađali se zbog parkinga, pregaženi sarajevski ugostitelj još uvijek u komi

mersed kostrebic – london

Sarajevska policija još uvijek traga za Timurom Jusićem, koji je u noći sa 6. na 7. april automobilom pregazio Mersada Koštrebiča (62), vlasnika kafića “London” na Ciglanama, koji se od tada nalazi u komi.

Kako se neslužbeno spominje, Jusić i Koštrebič su se te noći posvađali ispred kuće vlasnika “Londona” u Jusićevoj ulici na Koševskom brdu, naime, zbog parkirališnog mjesta, piše Večernji list.

Svjedoci događaja tvrde da se Koštrebič vratio kući s posla, a na mjestu ispred ulaza, gdje inače parkira svoj automobil, stajao je crni terenac u kojem se nalazio Jusić. Navodno je tada došlo do svađe zbog parkirališnog mjesta te je Koštrebič izišao iz svog automobila i tražio da se pomakne jer on tu živi i parkira svoje vozilo. Jusić mu je tada kazao da ga zaobiđe, na što je Koštrebič rekao da za to nema razloga.

– Eto, ja znam da ti ovdje parkiraš svoj automobil, kazao je Jusić te nastavio psovati Koštrebiču. Potom je ušao u terenac za čijim se upravljačem nalazila djevojka, odgurnuo je te njime udario Koštrebiča, kojega je pri tome na poklopcu motora vukao nekoliko metara. Poznati ugostitelj je potom pao i glavom udario od beton, da bi ga Jusić potom pregazio i pobjegao. Svemu su posvjedočili susjedi te kćeri i supruga po život opasno ozlijeđenoga.

Starija kći je, prema nekim navodima, kroz prozor automobila Jusića udarala telefonom, a potom je izišla i trčala za njim. Mlađa kći je od stresa pala i ozlijedila se, ali je mobilnim telefonom uspjela sve zabilježiti.

Sve snimke su predane policiji. Istražitelji rade na otkrivanju motiva pokušaja ubojstva, a postoje nagađanja i da su dvojica muškaraca imala neriješenih financijskih problema.