Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tuzla

Potraga za Adisom Atiković okončana tragično, njeno tijelo pronađeno u automobilu

aa

Adisino tijelo je pronađeno u crvenoj Ford Fiesti u kojoj je posljednji put i viđena živa

Potraga za nestalom Adisom Atiković (23) okončana je danas tragično nakon što je njeno tijelo pronađeno u automobilu na tuzlanskom izletištu Ilinčica.

Adisino tijelo je pronađeno u crvenoj Ford Fiesti u kojoj je posljednji put i viđena živa. Prema nezvaničnim saznanjima radi se o samoubistvu. Na lice mjesta pozvana je policija te ekipa Hitne medicinske pomoći koja je mogla samo konstatirati smrt.

Iz Kantonalnog tužilaštva TK su potvrdili da je pronađeno tijelo djevojke za kojom se tragalo, te da će više pojedinosti biti poznato nakon okončanja istrage.

– Uviđaj obavljaju dežurni tužilac i istražitelji OKP PU Tuzla. Nisu pronađeni bilo kakvi tragovi nasilja na mjestu događaja. Bit će naređena obdukcija tijela preminule, kako bi se utvrdili uzroci smrti – rekao je Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva TK.

Na mjestu gdje je tijelo pronađeno nalazi se više pripadnika MUP-a TK.

Podsjećamo nestanak Adise Atiković, studentice četvrte godine Pravnog fakulteta u Tuzli, jučer je prijavila njena porodica, nakon što se nije vratila kući a nije bilo moguće s njom stupiti u kontakt ni putem njenog mobitela.