nestala žen

Potraga za staricom Vinkom Maksić nastavlja se u nedjelju

potraga (1)

Kako je za Fenu kazao pročelnik GSS-a HBŽ-a Marino Vidović, u subotu od ranih jutarnjih sati u potragu za nestalom angažirano je 30-tak spašavatelja tragača s tri potražna tima i psima tragačima

Opsežna potraga za šezdesetdevetogodišnjom Vinkom Maksić iz naselja Mrđe kod Drvara, čiji je nestanak policiji prijavljen prije tri dana, završena je u subotu navečer bez rezultata, a potraga se nastavlja u nedjelju.

U potragu za nestalom ženom proteklih dana uključili su se djelatnici PU Drvar, Općinska služba Civilne zaštite, lokalno lovačko društvo, a na poziv Civilne zaštite Hercegbosanske županije (HBŽ) potrazi su se u subotu priključili članovi GSS-a HBŽ-a.

Kako je za Fenu kazao pročelnik GSS-a HBŽ-a Marino Vidović, u subotu od ranih jutarnjih sati u potragu za nestalom angažirano je 30-tak spašavatelja tragača s tri potražna tima i psima tragačima.

Međutim, žena nije pronađena pa će se potraga nastaviti u nedjelju ujutro.

Vinka Maksić posljednji put viđena je u nedjelju, 31. ožujka, kada se iz obiteljskog doma udaljila u nepoznatom pravcu, a njezin nestanak prijavljen u srijedu, 3. travnja.