Livno

Potvrđena optužnica protiv policajca zbog pokušaja ubistva konobarice

livno samoubistvo
Foto: Livno Online

Iz Kantonalnog tužiteljstva podsjećaju kako je u ranijem periodu prema optuženom, na prijedlog istog tužiteljstva u Livnu, bio određen i jednomjesečni pritvor

Kantonalni sud u Livnu potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužiteljstva protiv 28-godišnjeg S. S. iz Drvara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubistvo u pokušaju.

Optuženom se stavlja na teret da je, kao policajac PP Drvar, nakon završetka noćne smjene, u UO “Scorpion” ispalio hitac prema radnici, dvadesetpetogodišnjoj A.G., koja je zadobila teške tjelesne unutarnjih organa i preloma prsnog pršljena.

U optužnici se precizira da je osumnjičeni prije pucanja konzumirao alkohol za šankom navedenog ugostiteljskog objekta te da je nakon toga u jednom trenutku uzeo službeni pištolj kolege s kojim se nalazio u društvu iz kojega je s udaljenosti od jedan metar ispalio hitac prema A.G., koja se nalazila unutar šanka.

Iz Kantonalnog tužiteljstva podsjećaju kako je u ranijem periodu prema optuženom, na prijedlog istog tužiteljstva u Livnu, bio određen i jednomjesečni pritvor.