doboj

Poznat identitet dječaka čije je beživotno tijelo pronađeno u kamenolomu

nesreca-doboj-djecak-kamenolom-1

Tijelo je pronađeno sinoć oko 22 časa, a još nije poznato šta je uzrok smrti

Kod Kamenoloma u Doboju pronađeno je beživotno tijelo dječaka A. H. (15), saznaje Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama dječak se juče u školi žalio da je bolestan i ranije su ga pustili. Međutim, pošto nije došao kući roditelji ga krenuli tražiti.

Tijelo je pronađeno sinoć oko 22 časa, a još nije poznato šta je uzrok smrti. Dječak je, prema još nepotvrđenim informacijama, posljednji put viđen juče u školi.

U Policijskoj upravi Doboj potvrdili su za Srpskainfo da je nađeno tijelo dječaka i da je u toku uviđaj.

Policijskoj stanici Doboj 2, sinoć, oko 22.10 časova, prijavljeno je da je lokaciji napuštenog kamenoloma u blizini željezničke stanice u Doboju, pronađeno beživotno tijelo maloljetnog lica  iz Doboja.

Po prijavi su postupili policijski službenici prilikom čega su utvrdili da se radi o petanestogodišnjem licu iz Doboja.

Mladen Simić, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, izjavio je da je sinoć oko 22 časa u podnožju nekadašnjeg kamenoloma pronađeno beživotno tijelo A.H. 2004. godište.

“Detaljno smo obavili uviđaj, u međuvremenu ćemo izdati određene naredbe za vještačenje, među kojima i naredbu za obdukciju i poslije toga svega ćemo moći reći o čemu se ovdje radi. Izuzećemo krv i određene tragove, a procijenićemo šta je još potrebno od vještačenja”, izjavio je Simić nakon završenog uviđaja.