jajce zavijeno u crno

Poznat identitet djevojke koja je jučer poginula prilikom slijetanja automobila u Vrbas

nesreca

– Nažalost, još jedan mladi život je skončao u rijeci Vrbas. Naš potražni tim je pronašao i izvukao tijelo unesrećene. Iskreno saučešće izražavamo porodici – poručili su jučer iz Gorske službe spašavanja Jajce

U nedjelju oko 12,10 sati na magistralnom putu u mjestu Barevo u općini Jajce dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je putničko motorno vozilo marke Opel, kojim je upravljala Đ.K.O. rođena 1984. godine iz Jajca, sletjelo u rijeku Vrbas.

Koordiniranim aktivnostima policijskih službenika PU/PS Jajce, Civilne zaštite i ronioca Gorske službe spašavanja iz Jajca u rijeci Vrbas je pronađeno beživotno tijelo navedene vozačice.

U saradnji sa nadležnim tužilaštvom uviđajne radnje na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce, saopćeno je iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Kako se saznaje, život je izgubila prosvjetna radnica Đana Kulenović.

– Nažalost, još jedan mladi život je skončao u rijeci Vrbas. Naš potražni tim je pronašao i izvukao tijelo unesrećene. Iskreno saučešće izražavamo porodici – poručili su jučer iz Gorske službe spašavanja Jajce.