Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Naložena obdukcija

Poznat identitet osobe koja je jutros poginula u saobraćajnoj nesreći

policija rs muprs
Foto: MUPRS
Ilustracija

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a bit će naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog

Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Laktaši, u mjestu Glamočani, dana 24.05.2024.godine, oko 6 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

-U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su: putničko vozilo marke Dacia kojim je upravljala Dragica Wacke, rođena 1957. godine iz Republike Njemačke i motocikl marke Suzuki kojim je upravljao Kristijan Daić, rođen 1989. godine iz Novog Grada, koji je prilikom nezgode smrtno nastradao.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Mitrović Danko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a bit će naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS – naveli su iz OJT Banja Luka.