Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Velid Salešević

Poznat identitet vlasnika trećeg Lamborghinija koji je uhapšen sa braćom Ćulum

lambo

Oni su na čelu bajkerske organizacije “United Tribuns”

Braća Nermin i Armin Ćulum privedeni su sinoć u Banjoj Luci.

ATV nezvanično saznaje da je priveden i Velid Salešević, prijedorski kik bokser i vlasnik trećeg automobila (sa fotografije).

Salešević je od ranije poznat policiji, te se dovodio u vezu sa kriminalnim poslovima vezanim za drogu.

Pored braće Ćulum i Seleševića, privedene su i dvije djevojke koje su bile u sa njima u društvu, saznaje ATV.

Braća Ćulum su i prije izvjesnog vremena bili privođeni, te ispitani u vezi sa ubistvom Slaviše Krunića, poznatog banjalučkog biznismena.

Braća Nermin i Armin Ćulum poznati su policijskim agencijama širom Evrope, u nekoliko zemalja im je i zabranjen ulazak jer su prijetnja po bezbjednost.

Oni su na čelu bajkerske organizacije “United Tribuns”, koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbjednost, navode mediji.

Prema izvještaju Službe za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma Njemačke pokrajine Bajern, motociklistička organizacija, ili kako sami sebe nazivaju “bratstvo“ United Tribuns nakon salefista i neonacista predstavlja najveću državnu opasnost u Njemačkoj.

Njemačka tajna služba ih proglasila za prijetnju po nacionalnu bezbjednost nakon čega je doneseno rješenje da se protjeraju iz ove države.

Braća Ćulum uhapšeni u Banjoj Luci: U stanicu sprovedeni u Lamborghiniju i Ferrariju