Crna hronika

u mjestu Ramići

Poznat identitet žene (45) koju je jučer usmrtio vozač “renaulta”

17/11/2020
Foto: PIXSELL (Ilustracija)

U nesreći je učestvovao Mihajlo L. (20) iz Banjaluke, koji je upravljao putničkim automobilom reno, dok je poginula žena bila pješakinja

Milena Stupar (45) iz Banje Luke poginula je jučee u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, u mjestu Ramići, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U nesreći je učestvovao Mihajlo L. (20) iz Banjaluke, koji je upravljao putničkim automobilom reno, dok je poginula žena bila pješakinja.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banja Luka.

“Tužilac je naložilo da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.