Crna hronika

Gradačac

Poznati identiteti: U stravičnoj nesreći poginula djevojka (28) i beba

18/03/2020

Do nezgode je došlo kada je putničko motorno vozilo u kome se nalazilo pet osoba, dvoje odraslih i troje djece, iz za sada nepoznatih razloga sletilo s puta

Radno jutros u 04:10 sati u Gradačcu na lokalnom putu Međiđa donja – Međiđa srednja dogodila se saobraćajna nezgoda koja je odnijela dva života.

Do nezgode je došlo kada je putničko motorno vozilo u kome se nalazilo pet osoba, dvoje odraslih i troje djece, iz za sada nepoznatih razloga sletilo s puta.

Na licu mjesta dežurni ljekar Dom zdravlja Gradačac konstatovao je smrt kod E.B (28) iz Brčkog i njene jednogodišnje bebe.

Dvadesetogodišnja J.T. koja je upravljala vozilom i dvoje maloljetne djece (četiri i šest godina) hospitalizirani su u UKC-u Tuzla i nalaze u stabilnom stanju. Uviđaj na mjestu nezgode obavio je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK u saradnji sa pripadnicima Odjela kriminalističke policije PU Gradačac.

Kako nam je saopćio Admir Arnautović, stručni savjetnik za odnose s javnošću Tužilaštva TK do nesreće je najvjerovatnije došlo kada je vozačica izgubila kontrolu na putničkim motornim vozilom nakon čega je sletjela sa puta i udarila u drvo, javlja Tuzlanski.ba.

Iz Tužilaštva TK kažu kako će bizi izdate naredbe za obdukciju tijela preminulih, kao i naredba za vađenje krvi i urina od vozačice automobila. Također će biti poduzete sve druge istražne radnje u cilju utvrđivanja okolnosi sa ovu saobraćajnu nezgodu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.