Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pretučeni policajci u Banjoj Luci

policija srbija

Dva policajca iz policijske stanice Lazarevo pretučena su sinoć u Banjoj Luci prilikom vršenja uviđaja u ulici Marka Lipovca, a po prijavi da se desilo nasilje u porodici.

Njih su napali Z.L.(30), M.P.(43), M.Č.(24) i M.B.(22) svi iz Banje Luke, a koji su uhapšeni. Kako nezvanično saznajemo, uhapšena su braća Milenko i Želimir Petković, kao i Zoran Lakić, Marko Čorković, Milan Popović i Miloš Blažić.

Uvrede pa udarci

Oni su prvo verbalno vrijeđali policijske službenike, upućujući im pogrdne riječi, a zatim su fizički nasrnuli na njih, u namjeri da ih udalje sa lica mjesta, udarajući ih po glavi i rukama i trgajući im uniformu.

Tom prilikom su oštetili i ručnu radio vezu. “Dvojica policijskih službenika su zadobila tjelesne povrede i ukazana im je medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, saopšteno je iz CJB Banja Luka.

Planirao da aktivira bombu

Inače, policiji je prijavljeno kako je u kući u Lazarevu došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između ukućana te da je jedan od njih izašao iz kuće i vratio se sa bombom koju je planirao da aktivira. Tu su zatečeni Ž.P. (20) i M.P. (25), a koji su takođe uhapšeni.