Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vasković: Pretučenog Davida strpali u gepek i odvezli u prostorije MUP-a RS

1486945_david-epa01_ls

David Dragičević nestao je iz prostorija MUP-a RS, 18. marta, ujutro između 3 časa i 30 minuta i 4 časa i 30 minuta. Davida Dragičevića je, nakon što je premlaćen iza Metalske škole, policija strpala u svoj automobil (gepek) i odvezla ga do prostorija MUP RS, tvrde moji izvori, piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Ova informacija potvrđena mi je iz tri nezavisna izvora, tvrdi Vasković.

Nakon toga, prema riječima Vaskovićevih sagovornika, David Dragičević je izveden i policijskim autom odvežen u nepoznatom pravcu. Pronađen je šest dana kasnije u kanalizaciji “Crkvena”, 24. marta 2018. godine.

Tih šest dana David Dragičević je mučen, silovan, na kraju i likvidiran.

Prostorije MUP RS su prvo mjesto, nakon Metalske škole, na kojem je David Dragičević ponovo prebijen i gdje je počelo njegovo mučenje.

Nakon toga, prema mojim saznanjima, držan je na još najmanje dvije lokacije, piše Vasković.

Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banja Lukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi, tvrdi Slobodan Vasković.

Fotografije koje mnogo otkrivaju: Davidovo tijelo nije pronađeno u vodi!? (FOTO)