Crna hronika

put Osenik - Vilovac

Prevrnuo se Golf kod Hadžića dvije osobe teško povrijeđene

24/08/2019

Do nesreće je došlo kada je Golf, kojim je upravljao A. B. (22) iz Sarajeva, skrenuo u desnu stranu van kolovoza, a potom se prevrnuo

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer 20 minuta poslije ponoći dogodila na lokalnom putu Osenik – Vilovac, u mjestu Kazine kod Hadžića, povrijeđene su tri osobe.

Do nesreće je došlo kada je Golf, kojim je upravljao A. B. (22) iz Sarajeva, skrenuo u desnu stranu van kolovoza, a potom se prevrnuo.

Tom prilikom putnik iz vozila L. I. (21) iz Konjica zadobio je teške povrede opasne po život. On je zbrinut u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje je na Klinici za anesteziju i reanimaciju zadržan na daljem liječenju.

Teške povrede je zadobio i vozač A. B. Nakon zbrinjavanja u KCUS-u, pušten je na kućno liječenje. Drugi putnik iz vozila D. S. (20) iz Sarajevu zadobio je lakše povrede te je, također, pušten na kućno liječenje.

Uviđaj su obavili pripadnici Odjeljenja za saobraćajne istrage i Odjeljenje za kriminalističku tehniku i forenziku Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.