Prijedor

Pronađen vozač koji se udaljio sa mjesta saobraćajne nezgode

policija_rs_0

U saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je maloljetni biciklista

Policijskoj upravi Prijedor juče je prijavljeno da se u Prijedoru u ulici Vojvode Stepe Stepanovića oko 21,50 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo maloljetno lice koje je upravljalo biciklom i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta, javlja Anadolu Agency (AA).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je maloljetni biciklista, a koji je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor.

“Brzom intervencijom a na osnovu operativnog radom na terenu policijski službenici su oko 22,25 časova, identifikovali te lišili slobode vozača M. R. iz Prijedora, zbog postojanja sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi nakon čega se putničkim automobilom marke ‘Fiat’ udaljio sa lica mjesta”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica M. R.

“Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, da u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju”, dodaje se u saopštenju.