Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istočna Ilidža

Pronađena laboratorija za uzgoj droge

marihuana banja luka

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo nastavljaju sa preduzimanjem aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i rasvjetljavanje krivičnih djela

Policija je u naselju Dobrinja, u opštini Istočna Ilidža, pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj opojne droge, te identifikovala i lišila slobode osumnjičeno lice čiji su inicijali S.O. iz Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Istočno Sarajevo.

Pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni S.O, koji je povratnik izvršenju krivičnih djela, izvršen je na osnovu naredbe nadležnog Suda, a uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Prilikom pretresa pronađena je improvizovana laboratorija za uzgoj opojne droge i određena količina listova marihuane.

Nakon kompletitranja i dokumentovanja predmeta protiv S.O. će nadležnom Tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena prizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo nastavljaju sa preduzimanjem aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog uzgoja biljaka iz kojih se preradom može dobiti opojna droga.