Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Pronađena tri ukradena vozila, uhapšene dvije osobe

policija rs

Radeći na rasvjetljavanju krađa automobila, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pronašli su 5. juna i putnički automobil “reno” koji je ukraden u aprilu 2017. godine u Prijedoru

Banjalučka policija pronašla je automobil “nisan” koji je 3. juna ukraden sa parkinga u Ulici Radoja Domanovića u Banjaluci, a u trenutku pronalaska u vozilu su se nalazili i osumnjičeni čiji su inicijali A.B. i jedno sedamnaestogodišnje lice, koji su lišeni slobode.

Vozilo je pronađeno juče u banjalučkom naselju Gornja Česma, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Istog dana je u Banjaluci pronađen i automobil koji je ukraden 5. juna sa parkinga u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

Prema maloljetniku su preduzete radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, a prema instrukciji tužioca za maloljetnike banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Radeći na rasvjetljavanju krađa automobila, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pronašli su 5. juna i putnički automobil “reno” koji je ukraden u aprilu 2017. godine u Prijedoru.