Crna hronika

banja luka

Pronađena tri ukradena vozila, uhapšene dvije osobe

07/06/2019

Radeći na rasvjetljavanju krađa automobila, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pronašli su 5. juna i putnički automobil "reno" koji je ukraden u aprilu 2017. godine u Prijedoru

Banjalučka policija pronašla je automobil “nisan” koji je 3. juna ukraden sa parkinga u Ulici Radoja Domanovića u Banjaluci, a u trenutku pronalaska u vozilu su se nalazili i osumnjičeni čiji su inicijali A.B. i jedno sedamnaestogodišnje lice, koji su lišeni slobode.

Vozilo je pronađeno juče u banjalučkom naselju Gornja Česma, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Istog dana je u Banjaluci pronađen i automobil koji je ukraden 5. juna sa parkinga u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

Prema maloljetniku su preduzete radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, a prema instrukciji tužioca za maloljetnike banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Radeći na rasvjetljavanju krađa automobila, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pronašli su 5. juna i putnički automobil “reno” koji je ukraden u aprilu 2017. godine u Prijedoru.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.