vedrana damjanović

Pronađeno tijelo djevojke za kojom se u BiH tragalo od novembra (FOTO)

vedrana

Šef Operativno-komunikacionog centra policije Brčko distrikta Halid Emkić rekao je danas novinarima da je tijelo Damjanovićeve izbacila rijeka Sava na području Sremske Mitrovice

Tijelo Vedrane Damjanović (33) iz Brčkog, koja je nestala u novembru prošle godine, pronađeno je na području Sremske Mitrovice u Srbiji.

Šef Operativno-komunikacionog centra policije Brčko distrikta Halid Emkić rekao je danas novinarima da je tijelo Damjanovićeve izbacila rijeka Sava na području Sremske Mitrovice.

“Policijski službenici su nakon potrage i uz koordinaciju i saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije pronašli juče lice čiji su inicijali V.D., nakon čega je uslijedila identifikacija”, pojasnio je Emkić.

On je podsjetio da je nestanak Damjanovićeve prijavljen 13. novembra prošle godine, nakon čega je brčanska policija pokrenula opsežnu potraga u koju je bio uključen Interpol, građani, spasilački timovi Crvenog krsta i Civilne zaštite.

Emkić je napomenuo da je od početka godine prijavljen nestanak tri lica i da su sva pronađena, dok je prošle godine policija distrikta tragala za 27 lica i da su sva pronađena, ali da neka, u momentu pronalska, nisu bila živa.