Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sanjina Sefića odao signal s mobitela

sefic-nesreca

Signal mobilnog telefona Sanjina Sefića, vozača uhapšenog u Novom Sadu nakon što je u Sarajevu usmrtio dvije studentice psihologije, najvjerovatnije je pomogao policiji da ga uhvati.

Dok Dejan Koprić, Sefićev advokat po službenoj dužnosti u ekstradicionom postupku, tvrdi da mu je klijent ispričao da se sam predao, iz policije cure drugačije informacije.

Naime, Nezavisne novine nezvanično saznaju da je Sefić otkriven preko signala telefona, a ova saznanja donekle su potvrdili i u Ambasadi BiH u Beogradu, odakle su rekli da je on lociran u Novom Pazaru, a praćen do Novog Sada, te da je sada u ekstradicionom pritvoru u Višem sudu.

“Navodno je nakratko bio kod dvoje poznanika koje je upoznao na festivalu “Exit”, a uhapšen je u Novom Sadu”, tvrdi izvor pomenutih novina iz Srbije. Drugi sagovornik tvrdi da je Sefić uhapšen na ulici.

“Pješačio je trotoarom u vrijeme hapšenja”, dodaje naš sagovornik.

Sa druge strane, Koprić navodi da je Sefić ispričao da se sam predao.

Sefić priznao advokatu da je u kritičnom stanju

“On je rekao da se predao na željezničkoj stanici u Novom Sadu. Prišao je nekome i pitao kako da nađe policiju. Tu su bili i policajci u civilu i uhapšen je. To su njegove riječi”, rekao je Koprić.

Novosadski advokat dodaje da je Sefić iskazao kajanje i žal.

“On se u mom prisustvu nije ponašao kao neko kome je svejedno, nego baš se vidi da mu je teško”, rekao nam je juče Koprić.

Dvije osobe poginule u direktnom sudaru dva automobila kod Mostara