Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Selotejp trakom zalijepili bombu na prozoru hotela Italia

26/09/2015

Jučer je sarajevska policija obaviještena da je na metalnoj ogradi prozora u prizmelju zgrade Hotela Italia koji se nalazi na Pofalićima postavljena eksplozivna naprava, piše novinska agencija Patria.

– Od strane NN lica postavljena je ručna bomba, a na lice mjesta upućeni su policijski službenici, koji su po dolasku potvrdili navedenu informaciju. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog Tužilaštva Sarajevo koji nije izlazio na mjesto događaja, a uviđaj je izvršen od strane uviđajne ekipe MUP-a KS – kažu iz MUP-a KS.

Također, policijski službenici KDZ-a MUP-a KS demontirali su i izuzeli radi potrebnih vještačenja jednu ručnu bobmu, koja je selotejp trakom bila pričvršćena na zaštitnoj metalnoj ogradi prozora u prizemlju zgrade Hotela Italia.

– Policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog događaja, identifikaciji i pronalasku izvršioca – dodaju iz MUP-a KS.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.