Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Likvidacija muškarca iz BiH: Čekali da se izoluje i onda aktivirali eksploziv (VIDEO)

milic likvidacija

Muškarac koji se nalazio u automobilu koji je eksplodirao na Južnom bulevaru u Beogradu je preminuo, javio je RTS.

Automobil marke “toyota” eksplodirao je oko 13.00 sati, dok je stajao na semaforu kod Auto-komande, a za muškarca nije bilo spasa iako su na lice mjesta stigli ljekari Hitne pomoći.

“Najvjerovatnije je to da je eksplozivna naprava aktivirana daljinskim upravljačem, ili mobilnim telefonom. O tome svjedoči činjenica da su ubice sačekale da automobil žrtve bude izolovan, kako bi se izbjege dodatne žrtve. Čim se zaustavio na semaforu, bio je sam na ulici i tada je izabran momenat za likvidaciju”, objašnjava izvor Kurira.

Beogradski mediji javljaju da je poginuo Siniša Milić, koji se dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.

Dodaje da je eksplozija bila kontrolisana i da je bomba bila postavljena ispod sjedišta i usmerena ka vozaču.

“Milić je pokušao da izađe iz vozila, ali nije imao snage. Ubrz je izdahnuo i ostao nepomičan”, ispričao je jedan od ljudi koji su se u momentu eksplozije našli na autobuskoj stanici kod restorana Franš.

Siniša Milić je, prema operativnim podacima kojima raspolaže MUP, šef obezbjeđenja Filipa Koraća, jednog od istaknutih članova klana Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji.

Milić ima za sebe ima debeo kriminalni dosije. Rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Hapšen je prošle godine u kazinu “Havana” u Beogadu sa pripadnicima škaljarskog klana.

Strava u Beogradu: Građani su ga gledali dok umire, vrištao je u mukama (VIDEO)