Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Teška nesreća kod Mrkonjić Grada, jedan mladić poginuo, dvojica povrijeđena

15/06/2015

Jedan mladić je poginuo, a dvojica su zadobila tjelesne povrede u teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Rogolji-Baraći u mjestu Podšiljak, kod Mrkonjić-Grada.

Mladići su bili saputnici u automobilu marke BMW, koji je vozio Ivan Žulj (1991.) iz Glamoča.

Vozilo je oko 22.30 sati iz sada neutvrđenih razloga sletilo s kolovoza i tom prilikom je poginuo saputnik Muhamed Fišić (1990.) nastanjen u Glamoču, dok su saputnici Duško Jokić (1995.) i Šaban Hamza (1995.), također nastanjeni u Glamoču, zadobili tjelesne povrede.

Njima je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu, potvrđeno je danas iz Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Ljubo Macanović, zajedno s pripadnicima Policijske stanice Mrkonjić-Grad.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.