Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potkraj kod breze

Tijelo žene pronađeno u kupatilu, sumnja se na samoubistvo

policija noc

Prema riječima Aldine Alić, portparolke Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) prijavu o ovom slučaju zaprimili su jučer u 18,40 sati

U mjestu Potkraj jučer je pronađena M.S. u beživotnom stanju u kupatilu.

Prema riječima Aldine Alić, portparolke Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) prijavu o ovom slučaju zaprimili su jučer u 18,40 sati.

– Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje iz svojih nadležnosti s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojim je došlo do smti M.S.. Naložena je obdukcija koja će biti obavljena danas kako bi se utvrdio tačan uzrok. Prema do sada prikupljenim informacijama, isključene su bilo kakve sumnje da je u pitanju krivično djelo. Početne informacije govore da je djevojka najvjerovatnije oduzela sebi život, ali istraga će dati odgovor i na to pitanje, kazala je Alić.

Po nalogu tužioca, koji je i rukovodio uviđajem na licu mjesta, tijelo je prevezeno u JKP “Gradska groblja”, gdje će biti obavljena i obdukcija.

Kako se nezvanično saznaje, nesretna žena je napunila kadu vodom, ušla u nju, a potom ubacila fen, što je izazvalo jak strujni udar od kojeg je na mjestu umrla.