Crna hronika

modriča

Trojica dječaka se izgubila u šumi, pronađena nakon višesatne potrage

14/05/2020
Foto: Ilustracija

Odmah na teren su se uputili pomoćnici komandira i patrola policije PS Modriča koji su na putu do šume zatekli jednog od roditelja i njihovog komšiju

Nakon petočasovne potrage, noćas oko jedan čas, na nepristupačnom terenu unutar šume oko mjesta Riječani Gornji na području opštine Modriča, pripadnici policije pronašli su trojicu nestalih dječaka iz Modriče koji su bili mokri i uplašeni, bez vidnih povreda, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijskoj stanici Modriča juče oko 19 sati , obratilo se lice inicijala J.S. koje je prijavilo da mu se obratio njegov maloljetni sin te mu saopštio da se izgubio u šumi sa još dva prijatelja. Isti je izjavio da je njegov sin zajedno sa još dva prijatelja iz razreda bio na izvoru vode zvanom ‘Šićara’, te da su krenuli prečicom kroz šumu, ali da su zalutali i da ne znaju gdje se nalaze”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Doboj.

Odmah na teren su se uputili pomoćnici komandira i patrola policije PS Modriča koji su na putu do šume zatekli jednog od roditelja i njihovog komšiju.

Nakon pet sati potrage uspjeli su pronaći dječake, a policijski službenici su roditelja, mještanina i pronađene maloljetnike, službenim vozilom odvezli kućama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.