Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čajniče

Trudnica napala šestogodišnjeg dječaka koji je pao niz stepenice i slomio ruku

hitna
Foto: Fokus.ba
Ilustracija

Policijskoj postaji u gradu Čajniče jučer je u 13:45 prijavljeno da je dječaka fizički napala komšinica iz iste zgrade pri čemu je 6-godišnjak pao niz stepenice i ozlijedio se

Dječak (6) iz Čajniča u BiH zadobio je prijelom nadlaktice nakon što ga je jučer napala komšinica S.V. Dječak je tom prilikom pao niz stepenice, pišu Nezavisne novine.

Nakon što je dječak dobio liječničku pomoć u Domu zdravlja u Čajniči i Univerzitetskoj bolnici u Foči, morao je zbog težine ozljeda biti prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci na daljnje liječenje.

Trudnica priznala policiji šta je učinila

Nezavisne novine neslužbeno doznaju da je žena koja je napala svog 6-godišnjeg komšinica trudnica te da je policiji priznala što je učinila.

“Policijski službenici Policijske stanice Čajniče poduzimaju sve mjere i radnje na dokumentiranju kaznenog djela teška tjelesna ozljeda kojom prilikom je 6-godišnji dječak iz Čajniča zadobio povredu nadlaktice”, rekli su iz PU Foča.

Policijskoj postaji u gradu Čajniče jučer je u 13:45 prijavljeno da je dječaka fizički napala komšinica iz iste zgrade pri čemu je 6-godišnjak pao niz stepenice i ozlijedio se. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje. Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici iz Čajniča.