Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bijeljina

Tužilaštvo formiralo predmet nakon snimke napada na radnika pumpe “Nešković”

New Project (19)

Podsjećamo, na Facebook stranici “Crna lista poslodavaca Republike Srpske” objavljen je videosnimak nadzorne kamere sa Nešković pumpe u Bijeljini na kojem se vidi napad na radnika, kako navode, vlasnika Dragana Neškovića

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini formiralo je predmet nakon objave video-snimka sa benzinske pumpe “Nešković” koji se pojavio u medijima, a na kojem se navodno vidi vlasnik te benzinske pumpe Dragan Nešković kako se nasilnički ponaša prema svome radniku.

“U vezi sa video-snimkom događaja koji se 15. avgusta pojavio u medijima u objektu i prostoru BP ‘Nešković’, te na kojem se po navodima iz medija pojavljuje D.N. te druge nepoznate osobe, ovo Tužilaštvo je formiralo predmet u cilju provjera navoda iz medijskih napisa”, naveli su iz Tužilaštva.

Postupajući Tužilac će naložiti preduzimanje mjera i radnji u saradnji sa nadležnim organima, a radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela te donošenja odgovarajuće tužilačke odluke.

Podsjećamo, na Facebook stranici “Crna lista poslodavaca Republike Srpske” objavljen je videosnimak nadzorne kamere sa Nešković pumpe u Bijeljini na kojem se vidi napad na radnika, kako navode, vlasnika Dragana Neškovića.

Na snimci se vidi da muškarac istrčava za radnikom i gađa ga nekim predmetom (vjerovatno čašom), a ispred objekta ga tjera da se skine go do pasa, odnosno da skine radnu majicu. Nakon toga ga je otjerao.