Crna hronika

bosanska gradiška

U BiH uhapšena dilerka za kojom traga Interpol, pronađena u kukuruzu blizu kuće gdje se krila

24/08/2022
Foto: MUP RS

Prema informacijama, za bračni parom Erceg su raspisane potjernice zbog toga što su osuđeni zbog trgovine narkoticima

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su Željku Erceg (27) za kojom je bila raspisana Interpolova potjernica, a još tragaju za njenim mužem Davorom Ercegom (39), saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama, za bračni parom Erceg su raspisane potjernice zbog toga što su osuđeni zbog trgovine narkoticima. Oni su bili uhapšeni u akciji “Vitorog” i Željka je osuđena na dvije, a Davor na četiri i po godine zatvora.

U Policijskoj upravi Gradiška su rekli, navodeći inicijale, da su operativnim radom na terenu došli do informacije da se bračni par Erceg krije na području Brezik Laminaca kod Bosanske Gradiške, te da je u kući u toj kući došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane Davora.

– Preduzimajući dalje mjere i radnje, policijski službenici pronašli su i uhapsili Ž.E. dok se i dalje preduzimaju aktivnosti na pronalasku D.E. – pojasnila je portparol PU Gradiška Vesna Vučić.

Policija u kući nije zatekla Željku, ali ju je ubrzo pronašla u kukuruzima u blizini kuće.

Daljim radom, policija je došlo do saznanja da postoje osnovi sumnje da su Goran L. i Dejan Z. obojica iz Bosanske Gradiške, počinila krivično djelo ,,Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela“, nakon čega je G.L. uhapšen dok se za D.Z. intenzivno traga.

Kako Srpskainfo saznaje, policija sumnja da u Goran L. i Dejan Z. planirali pomoći bračnom parom Erceg u daljem bijegu.

– Prema prvim informacijama Eregovi su u BiH stigli iz Srbije, a da su planirali dalji bijeg i u tome su im trebali pomoći Goran L. i Dejan Z. – rekao je izvor,

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.