Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Policija Brčko distrikta

U Brčkom uhapšen 22-godišnjak osumnjičen za ubistvo

policija-brcko-distrikta (1)

Uhapšeno lice će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u toku dana biti predato u nadležnost Tužilaštvu distrikta na dalje krivično-pravno procesuiranje

Policija Brčko distrikta uhapsila je lice čiji su inicijali D.I. /22/, osumnjičeno za ubistvo lica čiji su inicijali M.S. /37/.

Uhapšeno lice osumnjičeno je da je u subotu veče, 16. maja, u ulici Bijeljinska u Brčkom pregazilo lice M.S. koje je od zadobijenih teških povreda preminulo nekoliko sati poslije u Univerzitetsko-kliničkom centru u Tuzli.

“Policija distrikta je pod nadzorom Tužilaštva, od momenta zaprimanja prijave preduzela niz mjera i radnji na rasvjetljavanju prijavljenog događaja u kojem je smrtno stradalo lice čiji su inicijali M.S., nakon čega je u vrlo kratkom roku rasvijetlila sve okolnosti događaja i identifikovala izvršioca”, saopšteno je iz brčanske policije.

Uhapšeno lice će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u toku dana biti predato u nadležnost Tužilaštvu distrikta na dalje krivično-pravno procesuiranje, navedeno je u saopštenju.