Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Doboj

U gluho doba noćio gorio automobil, utvrđeno da je zapaljen namjerno

doboj zapaljen automobil

Vatrogasci su lokalizirali požar, a u toku je uviđaj

Putnički automobil zapaljen je tokom noći u Doboju.

Iz Policijske uprave Doboj saopćeno je jutros da je Policijskoj stanici Doboj oko 2.20 sati prijavljeno da gori automobil.

Policijski službenici su izlaskom na mjesto događaja utvrdil ida je auto marke “citroen”, kojeg koristi osoba inicijala A. V. iz Doboja, zapaljeno.

– Također, tom prilikom oštećen je i putnički automobil marke “opel corsa” vlasništvo osobe inicijala S. K. – navedeno je u saopćenju.

Vatrogasci su lokalizirali požar, a u toku je uviđaj.

Kako javljaju Nezavisne novine, automobil je u vlasništvu Aleksandra Vasiljevića iz ovog grada, a lokalna policija traga za napadačima.

Podsjećamo, Vasiljeviću su i prije tri mjeseca zapalili automobil, te mu je policija zbog saobraćajnih prekršaja i ranije oduzimala druga vozila.

Takođe, Vasiljević je poznat i po tome što je bio osuđivan na sedam mjeseci zatvora jer je sa Saškom Kovačević ili poznatijom kao Fatalna Saška, ucjenjivao fratra, a skoro cijelu kaznu je proveo u pritvoru.

Tada su njih dvoje sa s Milom Joksimovićem od fratra iz Dervente pokušali da izvuku 250.000 KM, te mu prijetili da će inače objaviti snimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom.