Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mup hnk

U Mostaru nestala djevojka, krenula velika potraga

Mostar: Nakon potrage u Neretvi pronađeno tijelo četverogišnjaka
28.04.2021. Mostar, Bosna i Hercegovina - Nakon sto je iz automobila u Neretvi juzno od Mostara izvuceno tijelo muskarca, potraga ide dalje jer je potvrdjeno da je rijec o 33-godisnjaku ciji je nestanak prijavljen jos u subotu. S njime je u trenutku nestanka bio i cetverogodišnji djecak za kojim se jos traga. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Nestanak djevojke policiji je prijavio njezin otac.

Mostarskoj policiji jučer je prijavljen nestanak djevojke (2001.), izvijestili su u utorak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Nestanak djevojke policiji je prijavio njezin otac.

– PU Mostar 18. oktobra u 20.15 sati obratio se M.T. (1969.) iz Mostara i prijavio da je došao do saznanja da je njegova kćerka I.T. (2001.), čiji je nestanak prijavio istog dana oko 12.20 sati, negdje u Vrapčićima. Patrole policije su odmah izašle na teren i poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku osobe čiji je nestanak prijavljen, navodi se u policijskom izvještaju.

Kako javlja Bljesak.info, policija je jučer provjerila određene adrese gdje se, prema dojavama, djevojka mogla kretati, ali nisu je pronašli.

”Čim roditelji sumnjaju odmah se vrše potrage. Imali su sumnju da je na adresi u Vrapčićima kod jedne osobe, ali nismo je pronašli. Provjerili smo i neke druge lokacije i dalje radimo potragu u saradnji s drugim agencijama”, rečeno je iz MUP-a HNK.