Crna hronika

Zalik

U Mostaru pronađen teško povrijeđeni mladić, dozivao je u pomoć

01/10/2020

Na lice mjesta odmah su upućene patrole policije koje su dojavile da se radi o mlađoj muškoj nepoznatoj osobi, koja je u polusvjesnom stanju, a u predjelu stomaka krvari

U Mostaru je u srijedu navečer teške ozljede zadobio M.A. (2001.) koji je zatečen na dijelu ceste između novog kružnog toka u Zaliku i željezničkog mosta te je prevezen u bolnicu Južni logor, izvijestio je u četvrtak MUP Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Policijskoj stanici Mostar Centar prijavljeno je sinoć oko 21 sat da se na spomenutom dijelu ceste nalazi nepoznata osoba koja otežano hoda i doziva u pomoć.

Na lice mjesta odmah su upućene patrole policije koje su dojavile da se radi o mlađoj muškoj nepoznatoj osobi, koja je u polusvjesnom stanju, a u predjelu stomaka krvari.

Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Južni logor, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

O događaju su obaviješteni djelatnici Sektora krim. policije i nadležni tužitelj te je izvršen očevid.

Iz MUP-a navode kako je noćas oko 1.30 sati u PS Mostar Centar pristupio M.A. (1961) koji je izjavio da je ozlijeđena osoba njegov sin M.A. (2001).

Poduzimaju se sve potrebne mjere na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNK-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.