Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sletio s ceste

U nesreći kod Bosanskog Broda stradao fudbaler

fudbaler nemanja (1)

Potresnom porukom njegovi bivši saigrači oprostili su se od njega na društvenoj mreži Facebook

Nemanja Tešanović (28), fudbaler iz Bosanskog Broda, poginuo je u subotu nakon što je sletio “mercedesom” u mjestu Liješće, kod Bosanskog Broda.

Tešanović je preminuo od posljedica nesreće, kada je oko pet sati ujutro mercedesom sletio s kolovoza, a s njim su u vozilu bili sugrađani Igor R. (23) i Siniša Ž. (23). Njih dvojica su hospitalizovani u dobojskoj bolnici.

Iz policije su saopćili da je Tešanović od povreda preminuo u UKC-u RS-a u Banjoj Luci.

Tešanović je jedan od bivših igrača niželigaša FK Radnički, a potresnom porukom njegovi bivši saigrači oprostili su se od njega na društvenoj mreži.

– Momak koji je pojavom vedrio svaku prostoriju. Imamo mnogo uspomena, sve su dobre, jer nema osobe koja će reći loše za tebe. Ostavio si dubok utisak na sve nas. U ime kluba, u ime bivših igrača, u ime našeg prijateljstva, u ime svih građana ovog grada, želimo da ti zahvalimo za sve. Nećeš biti zaboravljen, a sada igraj fudbal gore i zabijaj golove, a mi ćemo se vidjeti kada se sretnemo, na nekom boljem mjestu, u neko bolje vrijeme, jer ovaj svijet očigledno nije suđen za tvoju dobrotu – napisano je, između ostalog, na zvaničnoj Facebook stranici niželigaša FK Radnički Brodsko Polje.

Nije ovo lijep trenutak,nije uopšte.
Danas je dan kad nas je napustio naš kolega,naš brat,Nemanja Tešanović,jedan od…

Objavljuje FK"RADNIČKI" Brodsko PoljeSubota, 13. lipnja 2020.