Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brčko

U rijeci Savi pronađeno beživotno tijelo muškarca

rijeka sava policija tijelo
Foto: Fena

Policija u vrijeme zaprimanja ove prijave u skorije vrijeme nema prijavu nestanka lica na području Brčko distrikta BiH, te će preduzimati dalje mjere i radnje na identifikaciji NN beživotnog tijela, rekla je portparolka policije Brčko distrikta Dževida Hukičević

Policiji Brčko distrikta BiH je danas u 08.07 sati prijavljeno da je uočeno beživotno tijelo u rijeci Savi kod šljunkare u mjestu Gredice.

-Odmah nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedenu prijavu. Za sada možemo saopštiti da je riječ o nepoznatom muškom beživotnom tijelu, koje je izvađeno iz rijeke Save, te je prevezeno u gradsku mrtvačnicu. Policija u vrijeme zaprimanja ove prijave u skorije vrijeme nema prijavu nestanka lica na području Brčko distrikta BiH, te će preduzimati dalje mjere i radnje na identifikaciji NN beživotnog tijela – rekla je portparolka policije Brčko distrikta Dževida Hukičević.

O navedenom je upoznat tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH po čijoj naredbi će biti izvršena obdukcija, te će po okončanju svih istražnih radnji saopštiti više detalja.