Crna hronika

kiseljak

U saobraćajnoj nesreći poginuo 18-godišnjak, troje povrijeđeno

22/04/2019
FOTO: Dnevni avaz

Pod još neutvrđenim okolnostima, automobil marke Fiat sletio je s magistralne ceste M-5 i najvjerovatnije udario u drvo koje se nalazilo u jednom od dvorišta

U mjestu Višnjica Polje, općina Kiseljak, jutros u 4:40 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok su tri povrijeđene.

Pod još neutvrđenim okolnostima, automobil marke Fiat sletio je s magistralne ceste M-5 i najvjerovatnije udario u drvo koje se nalazilo u jednom od dvorišta.

– Vozilom je upravljao vozač I. B. (23) iz Kiseljaka, dok su se u vozilu nalazili putnici N. B. (22), N. Š. 16, oboje iz Kiseljaka, i A. B. (18), državljanin Hrvatske. Vozač i putnik N. B. su upućeni u bolnicu Nova Bila, gdje su im konstatirane tjelesne povrede, dok su putnici N. Š. i A. B. upućeni na Univerzitetski Klinički centar Sarajevo, gdje je A. B. preminuo, a putnici N. Š. su konstatirane teže tjelesne povrede – rekao nam je Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK.

Za vrijeme uviđaja koji su vršili pripadnici PU Kiseljak na ovoj dionici magistralnog puta M-5 zabilježene su velike kolone.

Komentari

Autor: Dnevni avaz

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.