Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na putu Kozarska Dubica - Gradiška

U saobraćajnoj nesreći poginuo 65-godišnjak iz Prijedora

nesreca koz dubica (1)

Naložena je obdukcija tijela smrtno stradale osobe, koja će biti obavljena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luc

Šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora smrtno je stradao, a četiri osobe su povrijeđene u saobraćanoj nesreći na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška.

Iz Policijske uprave Prijedor su naveli da su u toj nesreći učestvovali putnički automobil marke „audi A4“ kojim je upravljala osoba inicijala S.P. iz Kostajnice, vozilo „audi A3“ za čijim volanom je bio V.B. iz Kozarske Dubice i putnički automobil marke „ford fiesta“, koji je vozio šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora, koji je smrtno stradao.

U toj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede zadobio je vozač „audija A4“ S.P. i dijete, koje se prevozilo u automobilu, suvozač u „ford fijesti“ Dž.K. iz Prijedora i vozač „audija A3“ B.V..

Povrijeđenim osobama medicinska pomoć je ukazana u bolnici Gradiška, nakon čega su S.P. i dijete prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.

Foto: RTV Kozarska Dubica

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Naložena je obdukcija tijela smrtno stradale osobe, koja će biti obavljena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.