Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Udes kod Pala

U saobraćajnoj nesreći poginuo dugogodišnji novinar, jedna osoba uhapšena

nesreca pale sarajevo

U ovoj nesreći povrijeđeno je više ljudi, među kojima je i dvoje djece

Goran Maunaga (65), dugogodišnji novinar ”Nezavisnih novina”, ”Glasa Srpske”, i agencije Srna, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Donjoj Ljubogošti kod Pala, dok su teško povrijeđene četiri osobe, među kojima je i dvoje djece, potvrđeno je “Nezavisnim“.

Zbog izazivanja ove stravične nesreće uhapšen je Miloš Abazović kome se na teret stavlja da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja sa smrtnom posljedicom.

Foto: Glas Srpske
Goran Maunaga

Nesreća dogodila juče u 14.55 časova u Donjoj Ljubogošti. U nesreći su učestvovali automobil ”audi A6”, kojim je upravljao Abazović, ”hjundai” za čijim volanom je bio stradali Maunaga, te ”golf” kojim je upravljala Adisa Milavica.

Kako je “Nezavisnim” potvrđeno, Maunaga je podlegao teškim povredama koje je u ovoj nesreći zadobio kao vozač hjundajia.

Takođe je “Nezavisnim” potvrđeno da je u ovoj nesreći povrijeđeno više ljudi među kojima je i dvoje djece, a koji su bili u golfu.

Svi povrijeđeni su prevezeni u bolnicu ”Srbija” i nakon ukazane pomoći četvoro je prebačeno na dalje liječenje u Federaciju BiH, jer je riječ o federalnim osiguranicima.

Uviđaj na mjestu nesreće izvršili su policijski službenici PU Istočno Sarajevo.

Naređena je i obdukcija tijela stradalog vozača.