Crna hronika

Kablići kod Livna

U saobraćajnoj nesreći poginuo muškarac, povrijeđene četiri osobe

16/07/2019
Foto: Livno Online

U nesreći su učestvovali Golf, kojim je upravljao S. S. (48), i Fiat, za čijim je upravljačem bio S. B. (72)

Pedesetsedmogodišnji muškarac iz Glamoča čiji su inicijali O.S. poginuo je, dok je četvoro ljudi, među kojim i trinaestogodišnja djevojčica povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Kablićima, na putu Livno-Priluka, rekla je Srni zamjenik portparola MUP-a Kantona 10 Bernardina Duvnjak.

Duvnjakova je navela da je Policijskoj stanici u Livnu u 14.13 časova prijavljeno da se u Kablićima dogodila teža saobraćajna nesreća i da ima povrijeđenih, nakon čega je o svemu upoznata Hitna medicinska pomoć u Livnu, a na mjesto nesreće upućena je i patrola livanjske policije.

Ona je rekla da su u nesreći učestvovala dva vozila – “golf” i “fiat punto”.

“Muškarac iz Livna čiji su inicijali S.S. /48/ upravljao je motornim vozilom `golf` i zadobio lakše povrede. Suvozač u njegovom vozilu bio je muškarac iz Glamoča čiji su inicijali O.S. /57/, a koji je ovom prilikom smrtno stradao. Sa njima je bio i muškarac iz Glamoča čiji su inicijali B.D. /67/, koji je zadobio teže povrede i prevezen je u Kliničko-bolnički centar Mostar”, navela je Duvnjakova.

Ona je dodala da je “fijat puntom” upravljao muškarac iz Glamoča čiji su inicijali S.B. /72/, koji je zadobio lakše povrede.

“Sa njim u vozilu bila je trinaestogodišnja djevojčica čiji su inicijali A.B. i zadobila je lakše tjelesne povrede”, rekla je Duvnjakova.

Duvnjakova je navela da je utvrđeno da je u ovoj saobraćajnoj nesreći pričinjena i veća materijalna šteta.

“Uviđaj je vodio dežurni tužilac koji je naložio da tijelo smrtno stradalog bude prebačeno u mrtvačnicu u krugu medicinskog centra u Livnu”, rekla je Duvnjakova.

Obdukcija je zakazana za sutra u 16.00 časova.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.