Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banjaluka – Klašnice

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo motociklista

nesreca laktasi
Foto: ATV

Nakon završenog uviđaja saobraćajne nezgode, normalizovan je saobraćaj na brzoj cesti Banja Luka-Klašnice, saopćeno je iz BIHAMK-a

Na brzoj cesti Banjaluka – Klašnice, u blizini isključenja za Laktaše, došlo je do teže saobraćajne nesreće, javlja BiHAMK.

Kako piše ATV, poginuo je vozač motocikla.

Saobraćaj je bio potpuno obustavljen i nastale su velike gužve. Nakon završenog uviđaja saobraćajne nezgode, normalizovan je saobraćaj na brzoj cesti Banja Luka-Klašnice, saopćeno je iz BIHAMK-a.

“U toku je uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode koja se dogodila jutros oko 06,00 sati na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila kod hotela Ćubić u Laktašima. U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko vozilo marke “Dacia” i motocikl marke “Suzuki”. Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i u toku je potpuna obustava saobraćaja na dionici Banjaluka – Klašnice”, rečeno je ranije iz policije za ATV.

Podsjećamo, jučer ujutro je jedna osoba smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći kod Gradačca, a prije dva dana poginula je osoba u nesreći na putu između Cazina i Velike Kladuše.