Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rogatica - Podromanija

U teškom sudaru automobila i cisterne jedna osoba poginula

nesreca romanija

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopštili su da je vozač “peugeota” Z. I. preminuo usljed zadobijenih povreda, dok su suvozač u automobilu M. I. i vozač cisterne A. R. zadobili tjelesne povrede

Zoran Ivanovski (63) iz Budve poginuo je, dok je njegova saputnica i sugrađanka Mirjana Ivanovski (59) teško povrijeđena u sudaru “peugeota” u kojem su bili i kamiona cisterne, za čijim volanom je bio Almin Ramljak (34) iz Busovače.

Nesreća se dogodila u srijedu popodne na putu Rogatica – Podromanija u mjestu Vran kod Rogatice, a u nesreći je povrijeđen i vozač kamiona.

Nezvanično saznajemo da Ivanovski nije poginuo na licu mjesta, već je preminuo od posljedica povreda poslije nesreće piše Glas Srpske. Povrijeđena Mirjana Ivanovski i Ramljak su prevezeni u bolnicu u Foči, gdje su zadržani na liječenju.

Do nesreće je došlo najvjerovatnije zbog nepažnje i neprilagođene brzine.

– Tragovi s lica mjesta ukazuju da je vozilo “peugeot”, kojim je upravljao Ivanovski, udarilo u lijevu stranu cisterne. Od siline sudara kamion je sletio s puta i prevrnuo se, dok se “peugeot” okrenuo na kolovozu, te sletio na desnu stranu i udario u stijenu – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopštili su da je vozač “peugeota” Z. I. preminuo usljed zadobijenih povreda, dok su suvozač u automobilu M. I. i vozač cisterne A. R. zadobili tjelesne povrede.

– Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Rogatica, uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Uzrok i okolnosti koje su dovele do ove nesreće nisu još utvrđeni i to će biti poznato nakon istrage i vještačenja tragova – rekli su u policiji ne navodeći detalje.